Roth Audio OLi-RA Moviestar-M 5.1

Detta paket innehåller:
• Seriens större stativhögtalare i frontkanalerna - OLi-RA2 - högtalare med stort hjärta - och ljud
• OLi-C30 - klangmatchad och diskret center - endast 37 cm bred
• Surroundhögtalarna OLi-RA1 - prisklassens, och storlekens, odiskutabla fynd
• Den aktiva subbasen OLi-KH30 - bestyckad med ett rejält tilltaget 8" element och 200 Watts steg

I detta högtalarsystem finner vi OLi-RA seriens stora stativhögtalare, OLi-RA2, i frontkanalerna, som imponerar med ett rikt och fylligt ljud. Inte alls lika spinkigt som ofta kan förknippas med liknande stativmodeller. Elegant framtonong med finish i mattsvart lack. Diskant med vågledare och mellanregister med fasplugg borgar för ett rent och vaket ljud.
- Rekommenderas starkt för sina unika ljudkvaliteter!

Centerhögtalaren OLi-C30 står för en öppen och tydlig dialogförmedling. Just en centerhögtalare har en tuff uppgift i en surroundmix, då den ensam får hantera upp till 60-70 % av ljudspårets information. Extra viktigt alltså att centern kan leverera. Det gör OLi-C30!
I de bakre kanalerna står OLi-RA-seriens minsting, RA1, för återgivningen. Dessa diskreta små pjäser visar prov på en svårslagen detaljrikedom, vilket gör surroundupplevelsen total! Dessutom är de lika snygga som välljudande. OLi-RA1 kan också monteras på vägg, med ett 2-delat brickfäste.

I detta paket har vi adderat seriens subbas, OLi-KH30, en 8" subbas som ger Dig ett kaxigt fullregister-system med mycket attityd. OLi-KH30 är en kompakt och rejält bestyckad aktiv subbas. Den är i stort sett 30 cm i kub (förutom djupet där kylfläns och anslutningar sticker ut). Subbasen spelar ut det mesta i prisklassen, även betydligt större modeller! Men ingen slår Roth Audio´s lilla best i finlir i denna prisklass. OLi-KH30 spelar både djupt och rent. Ta en titt på subbasen. Du ser en rejäl upphängning till konen (stor slaglängd = mycket luftförflyttning), en rejäl dammkåpa skvallrar om en rejält dimension på talspolen och med 200 Watt med krut i slutsteget fås kontroll över konens rörelse. En stor kylfläns på bakstycket leder bort värme.
Subbasen blir en snygg möbel i hemmet. Rundade hörn, kompakt format och en heltäckande grill på frontstycket. Hela kabinettet vilar på fyra konliknande spikes, vilket ger bättre avkoppling mot golvet och bättre vibrationsdämpning = renare basåtergivning.
- Kort och gott: en förbaskat bra och extremt prisvärd subbas!

OLi RA-serien
Sedan starten år 2007 är Roth Audio nu inne i sin tredje generation med OLi RA, vars modeller är en perfekt sammansatt mix av välljudande element, stadiga kabinettbyggen, påkostade filterlösningar och en utsökt form och finish. Utvecklingen har letts av den erkände högtalarkonstruktören Richard Allen. De tidigare generationerna har höjts till skyarna av magasin som Hi-Fi Choice, Home Cinema Choice, Trusted Reviews och What Hi-Fi.
Dagens serie har en mycket balanserad och behaglig ljudklang tack vare, för prisklassen, väldigt påkostade element. Förekomsten av metallmembran har Roth Audio undvikit, utan man har förlitat sig på en tygdome kallad "Black Diamond" och vävda fiberglass-koner till mellanregister- och baselementen, kallad "Fibreglass Hybrid". Dessa element spelar väldigt snyggt, rent och homogent tillsammans, där diskanten inte låter överbriljant utan bara gör sitt jobb. Det finns mängder av detaljer att hämta ur ljudbilden. Ett separat mellan/basregister med fasplugg för ökad spridning. Baselementet spelar rent i det lägsta området, och tillsammans med seriens subbas (eller från annat fabrikat) får man den sista biten av tyngd i anslagen. Något som gör högtalarna lika väl lämpade för musik som för film.

LJUDTIPS!
Förbise inte kablarnas viktiga innebörd och dess bidragande del till ljud/bildförbättringarna. Tänk på att detta kan vara den lilla kostnaden som gör den stora skillnaden!


<<< Dölj information

Visa specifikationer >>>

Garantitid: 2 års garanti

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Mattsvart:

Välj utförande:

Har kostat: 8800:-    Pris: 7490:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 393:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från Roth Audio

Roth Audio OLi-RA1

"Klangen är neutral med mycket hög detaljeringsgrad och

Pris: 1590:-
Läs mer...

Roth Audio OLi-RA Moviestar-L 5.1

Detta paket innehåller:
• Golvhögtalarna OLi-RA3

Pris: 9990:-
Läs mer...

Roth Audio OLi-RA3

"Klangen är neutral med mycket hög detaljeringsgrad och b

Pris: 4990:-
Läs mer...

Roth Audio OLi-RA1

"Klangen är neutral med mycket hög detaljeringsgrad och

Pris: 1590:-
Läs mer...