JBL Arena 180

"JBL:s Arena-serie med prisvärda högtalare möjliggör för ägare av förstärkare i mellanprisklass att bygga ett imponerande 5.1-system inom en rimlig budget . Arena 180 som spelar i frontkanalerna är trots sin storlek lätta att placera i alla rum och har ett välbalanserat ljud med en bestyckning bestående av Waveguide-diskanter och 7-tums bas/mellanregister. Nedåt spelar den aktiva Arena SUB100. En dedikerad centerhögtalare och väggupphängningsbara surroundkanaler kompletterar paketet, som finns i vitt eller svart vinylfaner. Tillsammans förmedlar Arena-paketet JBL:s berömda ljudarv till en bred publik"
Eisa Awards ´Best Value HT Speaker System 2015/16´

JBL Arena - högtalare med tryck i basarna, till ett rimligt pris
JBL´s ingenjörer har lång, lång branscherfarenhet av att utveckla konstformen med ljud i världsklass - både för folk i hemmet och i studio. Med de nya golvhögtalarna Arena 180 kan du få samma fantastiska upplevelse i hemmet till ett pris som inte gör stora hål i plånboken. Den upplösta 1" HDI-diskanten (High Definition Imaging) med vågledare (waveguide) samlirar snyggt tillsammans med de två 178 mm (7") baselementen med koner av polycellulosa, som ger ett exakt ljud - som ursprungligen var tänkt för toppartisterna och deras ljudtekniker. Med inspiration från JBL´s egna M2 Master Reference Monitor - som av många anses vara världens bästa studiohögtalare - är Arena 180 en vinnare både när det gäller tradition och prisvärdhet.

Inspirerad av JBL´s egna M2 Master Reference Monitor
HDI waveguide-teknologin, som vi finner i Arena-modellernas diskantuppbyggnad, har sina rötter i den legendariska JBL M2 Master Reference Monitor. Datoroptimerad placering av element och integration av delningsfilter ger idealiska prestanda och en naturtrogen ljudbild, som JBL utvärderat och testat om och om igen i verklig miljö för att finna sitt genuina sound.

Diskret med modernt utseende och känsla
Arena har en modern form på kabinetten med vinklade sido- och toppsidor, som ger ett sofistikerat utseende. Den mjukt målade ytan runt elementen och waveguiden skapar ett lugn och harmoni i formerna. Arena-modellerna finns att tillgå i svart och vitt utförande med minimalistiska frontgriller och detaljer i borstad metall.


<<< Dölj information

Visa specifikationer >>>

Mått: 1086 (H) x 217 (B) x 314 (D) mm
Vikt: 15.2 kg/styck
Garantitid: 2 års garanti

YouTube-klipp - Eisa Award ´Best Value HT Speaker System´ >>>

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Svart:
Vit:

Välj utförande:

Pris: 5990:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 328:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från JBL

JBL T210

T210 från amerikanska kultmärket JBL kan en hel del mer än d

Pris: 199:-
Läs mer...

JBL Studio-225C

Studio 2 - are you ready to rock?
"Vi skriver et

Pris: 2390:-
Läs mer...

JBL Arena 130

Arena 130 - hög prestanda till en kostnad som inte tar kå

Pris: 2490:-
Läs mer...

JBL Yurbuds Liberty Wireless

Träna fritt och njut av friheten att kunna röra dig på di

Pris: 990:-
Läs mer...