Acoustic Energy Aego Sound3ar

Aego från brittiska Acoustic Energy har varit en av firmans större försäljningssuccéer och likaså mottagandet i pressen, där rekommendationerna och prisutdelningarna mer eller mindre haglat in. Föregångaren Aego M var som exempel med i Hifi&Musik sommaren 2015, och trots att systemet varit med i många år så ansåg de att det fortfarande var bäst, och gav systemet stämpeln ´Testvinnare´.
Nu är marknaden redo för nästa ljudförbättrade generation, där Acoustic Energy även släppt en ljudlimpa - med samma storskaliga ljud i det kompakta formatet och där kabinetett är tillverkat i borstad aluminiumkomposit för minimala resonanser (och en perfekt designmatchning med Apple-datorer). Den 65 Watt starka subwoofern skapar ett fundament och rytmik till ljudet, och filmerna. Att du sitter vid datorn eller i soffan spelar mindre roll.

Acoustic Energy har tänkt till och sett till att ljudlimpans kabinett vid placering på TV-bänk får en 30 graders uppåt-vinkling. Detta är beaktat då merpart av marknadens TV-bänkar är låga, vilket bidrar till att ljudlimpan låter klarare då ljudet vinklas upp och riktas mot dina öron. Dessutom minskas diffraktionsproblemen, alltså tidiga reflexer som sker framför ljudlimpan i TV-bänken. Givetvis kan man även väggmontera limpan.

Aego Sound3ar har utrustats med trådlös streaming via Bluetooth-protokollet (4.0 med aptX). Att njuta av musik har aldrig varit enklare. Öppna valfri app i mobilen/surfplattan - som Spotify - och parkoppla enheten med ljudlimpan, så är det bara att tuta och köra. Acoustic Energy har även försett Aego Sound3ar med en digital optisk ingång, vilket är ypperligt när du vill ha bättre ljudåtergivning när du tittar på TV och allt vad det innebär (BluRay, Netflix, YouTube m.m.)
Precis som tidigare finns även en analog 3.5mm stereoingång.
Den "late" gillar idén att allting kan styras via den medföljande lilla smidiga kreditkorts-fjärrkontrollen.

Värt att notera är att Aego-serien även har det "hederliga" systemet med två diskreta satelliter. De båda systemen delar samma aktiva subwoofer och anslutningsmöjligheter.


<<< Dölj information

Visa specifikationer >>>

Mått: Subwoofer: 350 x 195 x 307mm. Soundbar: 70 x 500 x 70 mm.
Vikt: 9 kg
Garantitid: 2 års garanti

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Svart/silver:

Välj utförande:

Pris: 3290:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 210:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från Acoustic Energy

Acoustic Energy AE 309

En av Acoustics Energys finaste golvhögtalare någonsin.


Pris: 12490:-
Läs mer...

Acoustic Energy Reference Stand

Reference stand är inte bara ett stativ för att se snygga ut

Pris: 5990:-
Läs mer...

Acoustic Energy AE 107 II

Ingen hembio är komplett utan en bra center!

Upp

Pris: 2490:-
Läs mer...

Acoustic Energy 301

Med rötter från klassiska AE1 har man byggt en fantastisk hö

Pris: 4990:-
Läs mer...