Klipsch Gate

Klipsch Stream Wireless Multi-Room
Med Klipsch Stream kan du bygga ut ett multoroomsystem, som dräper det mesta i ljudkvalitet. Med stöd för Play-Fi kan man dessutom - till skillnad från mycket på marknaden - även streama högupplöst ljud upp till 24/192 kvalitet, trådlöst! Allting styrs via Klipsch Stream-appen som finns tillgänglig både i Google Play och App Store. I styrappen finns bl.a tillgång till streamingtjänsten Tidal. Routers som har stöd för 802.11n, 802.11ac eller snabbare rekommenderas för bästa stabilitet när man kör okablat.
I serien finns soundbars, hubbar, förstärkare och högtalare, även med Vintage-inspiration. Den röda tråden genom produkterna är, förutom Klipsch eminenta ljudkvalitet, kopparinslagen i finishen. Detta är Reference-produkter, och en referens är de också i hur de låter!

Gate
Detta är en trådlös hub, som ger dig möjligheten att ansluta valfri efterföljande signalkälla, exempelvis en "hederlig" stereoförstärkare eller ett par aktiva högtalare.
Hubben ansluts till ditt hemnätverk och ger dig access till att streama högupplöst ljud i upp till 24/192. Du kanske sitter hemma med en kraftfull förstärkare och ett par golvhögtalare från Klipsch, och vill addera möjligheten till trådlös streaming. Då är Klipsch Gate en mycket intressant och het produkt!

Uppkopplingen är mycket stabil. Gate har dubbla inbyggda Wifi-band. Utöver detta så finns även en analog 3.5 mm stereoingång, och likaså utgång såklart.
Allting styrs via Klipsch Stream App eller DTS Play-Fi appen, alternativt så sitter det bakbelysta knappar på dosans topp, där du kan höja/sänka/muta volymen samt har en standby-knapp.


<<< Dölj information

Visa specifikationer >>>

Mått: 140 (B) x 28.6 (H) x 140 (D) mm
Vikt: 320 gram
Garantitid: 2 års garanti

Mer Info >>>

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Svart:

Välj utförande:

Pris: 2490:-
Antal:

Fler produkter från Klipsch

Klipsch R24F

Arvet lever vidare
Paul W. Klipsch grundade sin

Pris: 3990:-
Läs mer...

Klipsch Reference X6i

"Reference X6i earphones deliver an audio experience that

Pris: 1990:-
Läs mer...

Klipsch G42 Soundbar

"Engineered for the ultimate sound experience, the Klipsc

Pris: 6990:-
Läs mer...

Klipsch RP250C

Paul´s arv lever vidare
Paul W. Klipsch grundade

Pris: 3990:-
Läs mer...