Pioneer BDP-X300

Bild och ljud med toppklassprestanda – till mellanklasspris
Hos BDP-X 300 visar sig den avancerade tekniken från sin bästa sida. I den här universalspelaren från Pioneer kommer både bild och ljud i åtnjutande av tekniker som ännu för inte så länge sedan var mycket dyra eller inte alls fanns tillgängliga.
Den högmoderna videomotorn presterar t.ex häpnadsväckande saker genom att omvandla konventionellt HD-innehåll från BluRay-skivor (eller från den inbyggda enheten för videostreaming) till trovärdigt 4K Ultra HD-material.
I kombination med den inbyggda Wifi-funktionen bereder standarden för skärminspelning Miracast glädje varje dag på nytt. Med dess hjälp går det nämligen att skicka bildskärmsinnehållet på en surfplatta till TV-apparaten med ett tryck.

För den som ibland också vill lyssna på sin BDP-X300 via stereoanläggningen, så har spelaren ett fint "ljudkort" via sin analoga stereoutgång tack vare en mycket högvärdig DAC-enhet som absolut kan mäta sig med rena CD-spelare när det gäller ljudet.

På kompatibla receivers från Pioneer kan BDP-X300 t.o.m spela ut ett ännu starkare trumfkort i form av PQLS-funktionen, som då endast nyttjas för ljudöverföringen via HDMI-kabeln. Denna överföring är principiellt betingat känslig för jitter, d.v.s variationer i datatakten, som kan leda till distorsioner efter omvandlingen. I BDP-X300 åtgärdar Pioneer orsaken till det här problemet. Om spelaren är kopplad till en PQLS-kompatibel receiver, sköter denna synkroniseringen av ljuddata, vilket praktiskt taget tar bort jittret och ger ett mer fokuserat och klart ljud.

Hi-Res Audio
Upplev digitalt lagrad musik närmare det analoga originalet än någonsin tidigare. BDP-X300 stödjer format bortom CD-standarden på 44.1 kHz samplingsfrekvens och 16-bitars djup. Upplev WAV- och FLAC-filer i äkta studiokvalitet med upplösningar upp till 192/24. Maskinen spelar även upp DSD-formatet (Direct Stream Digital) som används på Super Audio CD med en avkänningshastighet på upp till 2.8 MHz.

Quick Slow/Slow view
Med funktionerna "Snabb visning med ljud" och "Långsam visning med ljud" kan BluRay- och DVD-skivor spelas upp snabbare (1.5-gångers hastighet) eller långsammare (0.8-gångers hastighet) utan att förändra tonhöjden och därmed ljudegenskaperna.

Allt under kontroll
Med den användarvänliga App iControlAV5 kan du styra BDP-X300 direkt via smartphonen eller surfplattan. Du kan hämta appen utan kostnad på App Store eller Google Play.

Upplev mer tillsammans
BDP-X300 stödjer ett stort antal vanliga format och möjligheter för att dela innehåll med varandra. Anslut dig trådlöst via WiFi-Direct med hemnätverket, utan router eller Access Point, och få åtkomst till filmer, foton och musik på din dator eller på din nätverkshårddisk. Skicka videor, foton och spel till TV:n via spelaren direkt från smartphonen, och använd den integrerade YouTube-klienten för snabb åtkomst till miljoner av videoklipp från nätet.


<<< Dölj information

Mått: 435 (B) x 63 (H) x 250 (D) mm
Vikt: 2.3 kg
Garantitid: 2 års garanti

PDF-länk (engelska) till produktblad med tekniska data >>>

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Silver:
Svart:
Vit:

Välj utförande:

Pris: 4390:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 258:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från Pioneer

Pioneer SE-MX9

Beats for life
Ända sedan 1938 har Pioneer skapa

Pris: 2990:-
Läs mer...

Pioneer XW-SMA3

Så varför inte ta med enheten ner till stranden eller parken

Pris: 2490:-
Läs mer...

Pioneer U05

• Välbyggd 6.3 kilos midienhet på knappa 30 cm bredd


Pris: 8990:-
Läs mer...

Pioneer SE-MJ722T

"Oavsett om du gillar tung elektrobas eller acapella-sång

Pris: 600:-
Läs mer...