Dynaudio Focus XD 60

Bäst har blivit bättre i sitt senaste utförande! Fullblodshögtalare där man kanske för första gången får uppleva hela frekvensomfånget som finns i musiken ur ett enda par högtalare. Med tanke på det är prislappen synnerligen överkomlig!
3-vägs golv-högtalare med inbyggda slutsteg på 4x150 w per högtalare, aktiva delningsfilter med upp till 24 bit 96 kHz upplösning (vilket är sällsynt ) och DSP. DSP "trollar" till ljudet så att de bl a kan gräva betydligt djupare än de skulle kunnat passivt i samma storlek. Faktan talar här sitt tydliga språk! Ljudet är av det varmare slaget och detaljerat utan att man blir lyssningstrött och fungerar väl till alla typer av musik. Nu kan man få en fullödig musik/film-upplevelse så som det var tänkt från kreatörernas sida.
Anslutning sker analogt (RCA-kabel) digitalt (koaxial kabel) eller om man köper till Connectbox, då man kan trådlöst (via FM-bandet) skicka över Spotify Connect, USB, analogt, koaxial eller optiskt samt bluetooth om den är ansluten till nätverket och då finns även en praktisk app som man kan styra allt med i sin smartphone eller surfplatta.

Dynaudio är klassledande när det kommer till trådlösa högtalare. Både med sin flertalet uppdaterade XEO-serie och nu även den senaste XD-serien för den mer kräsna lyssnaren. De flesta trådlösa högtalare är en stor kompromiss jämfört med separata enheter (de låter hellre än bra), men genom att bygga på ett smart, "rätt" sätt har Dynaudio visat att det visst går att konkurrera med dessa och samtidigt få ett mycket lättmöblerat och smidigt system utan att göra avkall på ljudkvaliteten.
Anslut bara en strömkabel till varje, ställ in vänster eller höger kanal på resp högtalare. Man kan även anpassa till om de står nära vägg eller i hörn individuellt.
Med Connectboxen som placeras separat får man sedan alla tänkbara uppkopplingar och inbyggd Spotify Connect samt bluetooth väldigt smidigt.Frontgrill med magnetfäste ingår.

Bli inte avskräckt av prislappen då det rör sig om ett komplett system som ljudmässigt motsvarar lösbitar för minst samma peng. Tänk på att de innehåller både högklassig DAC, förstärkare och högtalare i ett.
- Smidigheten får man på köpet! Bygg sedan ut med fler aktiva Dynaudio i olika rum!

<<< Dölj information

Visa specifikationer >>>

Mått: 213 x 1095 x 337mm b x h x d. Med fot och grill: 271 x 1123 x 358mm
Vikt: 27 kg styck
Garantitid: 5 år högtalare och 2 år på elektronik. Registrera hos Dynaudio för 8 år reps 3 år elektronik.

Länk till tillverkarens hemsida >>>
Länk till tillverkarens hemsida >>>
Länk till Connectbox som ej är inkluderad >>>

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Högglans valnöt:
Pianosvart:
Satin vit:
Högglans grå ek:
Högglans rosenträ:

Välj utförande:

Pris: 103990:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 4589:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från Dynaudio

Dynaudio New Excite X34

"The Excite X34 is one versatile little number that was w

Pris: 19990:-
Läs mer...

Dynaudio Music 3

En komplett "allt i ett högtalare" med äkta Dynaudio ljud. D

Pris: 6290:-
Läs mer...

Dynaudio Xeo 2 Väggfäste

Dedikerat väggfäste för Dynaudio´s Xeo 2, som är tillverkat

Pris: 1190:-
Läs mer...

Dynaudio Stand 3X

När Dynaudio lanserade den trådlösa, aktiva högtalaren Xeo-3

Pris: 2290:-
Läs mer...