Pioneer MRX-5

MRX-5 fyller lätt varje rum med mättat ljud både som enskild enhet och som stereopar. Tack vare batteridrift och fullständig utrustning för strömning kan den användas ytterst universellt. Tillsammans med andra enheter som är kompatibla med FireConnect™ från Pioneer och andra märken, skapar den prestationsstarka nätverk för uppspelning av ljud i flera rum samtidigt.

Med sina två 77 mm element för basmellanregister och ett fullvärdigt 28 mm diskantelement klarar den kompakta MRX-5 lätt att fylla rummet med musik. Det krävs inte ens någon strömanslutning i rummet. Med sitt litiumjonbatteri går MRX-5 nämligen också utan eluttag i upp till fyra timmar. Om dina favoritlåtar kommer från en strömningstjänst som Spotify eller Tidal, om de ligger på en lokal server eller finns sparade i din mobiltelefon eller surfplatta behöver inte vålla dig någon huvudbry. Oavsett ursprung, format och lagringsplats hittar ditt ljud nämligen alltid den bästa vägen till MRX-5 som har stöd för alla relevanta strömningsstandarder som Chromecast inbyggt, AirPlay och PlayFi.

Kort sagt: MRX-5 rättar sig efter dina preferenser istället för att tvinga på dig bestämda förfaranden eller standarder. Tack vare FireConnect™ kan MRX-5 till och med komma åt källor som står i andra rum – till exempel en skivspelare eller ljudet från en TV-apparat – om dessa är anslutna till en enhet som är kompatibel med FireConnect™.

Pioneers program omfattar ett stort urval av sådana, och även andra märken kommer att erbjuda FireConnect™ inom kort eller gör det redan nu. Styrningen av en eller flera MRX-5 – samt andra av den senaste generationens strömningsprodukter från Pioneer – sker via Pioneers fjärrapp för iOS och Android. För funktioner som används ofta, som volym, hoppa över eller paus, finns knappar direkt på enheten.

<<< Dölj information

Mått: (W x H x D): 320 x 180 x 145 mm
Vikt: 5kg
Garantitid: 2 års garanti

Mer Info >>>

 
<<< Visa fler bilder >>>

Lagerstatus:
Svart:
Vit:

Välj utförande:

Pris: 3990:-
Antal:

Remembercard: Räntefritt: 24 mån
Du betalar: 241:- i månaden.
Fler betalningsalternativ >>>

Fler produkter från Pioneer

Pioneer XC-P01 Stereopower

Influenser från Pioneer´s fullbredds-toppmaskiner


Pris: 5490:-
Läs mer...

Pioneer VSX-LX302

Med objektbaserat filmljud och högupplöst musik erbjuder VSX

Pris: 9390:-
Läs mer...

Pioneer FS-W50

Lätt att installera, intuitiv användning – och klarar alla u

Pris: 15990:-
Läs mer...

Pioneer XW-SMA3

Så varför inte ta med enheten ner till stranden eller parken

Pris: 2490:-
Läs mer...