Hittade 2 artiklar:
Sida: 1 av 1 / Artiklar per sida: Sortera på:     Sökord:

Asus

ASUS namn kommer från Pegasus – den bevingade hästen i grekisk mytologi som symboliserar vishet och kunskap. ASUS förkroppsligar styrkan, renheten och äventyrligheten hos denna fantastiska varelse och når nya höjder med varje ny produkt.

Taiwans IT-industri har haft en enorm tillväxt under de senaste årtiondena och landet är nu en dominerande kraft på den globala marknaden. ASUS har länge varit ledande inom denna tillväxt och även om företaget startade som en liten tillverkare av moderkort med en handfull anställda, är det nu det ledande IT-företaget i Taiwan och har över 12 500 anställda runt om i världen. ASUS tillverkar produkter inom nästan alla IT-områden, bl.a. datorkomponenter och tillbehör, bärbara datorer, surfplattor, servrar och smartphones.

Innovation är nyckeln till ASUS framgång. Detta visionära arbetssätt förklarar varför ASUS strävar efter att ge användarna innovation och design. ASUS produkter vann 4 168 internationella utmärkelser under 2012 och företagets omsättning var över 11,9 miljarder amerikanska dollar.

Länk till tillverkaren: http://www.asus.com/se/

Asus Xonar Essence III

Top-of-the-line! Audiofil DAC, försteg & hörlursförstärkare
Pris: 12900:-
Läs mer...

Asus Xonar Essence STU

Prisvärd DAC med påkostad hörlursförstärkare
Pris: 2990:-
Läs mer...