Hittade 3 artiklar:
Sida: 1 av 1 / Artiklar per sida: Sortera på:     Sökord:

Harmony Design

Svensk elektronikhögtalartillverkare (som numera även gör högtalare ihop med fadern). Företagets ägare är Mathias Stridbeck och startade i slutet av det glada 80-talet då han bl a deltog i HiFi-Punktens mässa i Folkets hus i Trollhättan med sin första kommersiella produkt, ett försteg.
Historien har dock anor ännu tidigare, redan 1960, då Mathias far började göra högtalare i sin mors källare. Det hela utvecklades sig väl och bl a startade han sin egna butik "Stridbecks HiFi" i Göteborg. Mer än 1000 högtalare har sedan byggt i liten men ändå betydande skala efter manéret "ett neutralt ljud". Det var i denna miljö bl a Mathias växte upp och intresserade sig för elektronikkonstruktioner. Hans hängivhet att göra saker "bättre" har bl a resulterat att han genom åren modifierat mängder med befintliga apparater för att få dem att låta bättre.
Idag så har företaget en näörmast komplett Line-up och finns representerade lite varstans i världen. Allt slutmonteras fortfarande i Sverige och de mesta av underleverantörerna finns också här.
Mathias filosofi är ett så korrekt ljud som möjligt och även en tanke om att det ska vara hållbara produkter. Därför kan många av produkterna modifieras efterhand "när tekniken utvecklats än mer".
Länk till tillverkaren: http://harmonydesign.se/

Harmony Design DA-09

Framtidssäker, svenskdesignad DAC med både XLR & RCA ut.
Pris: 7900:-
Läs mer...

Harmony Design Ear 9

Svenskbyggd hörlursförstärkare i riktigt god klass.
Pris: 2890:-
Läs mer...

Harmony Design V9 Phonosteg

V9 är ett svensktillverkat RIAA-steg med högt renommé. Sista
Pris: 7490:-
Läs mer...