Hittade 5 artiklar:
Sida: 1 av 1 / Artiklar per sida: Sortera på:     Sökord:

Advance Acoustic

Advance Acoustic grundades år 1995 i franska Toulouse. Advance började med att erbjuda musikälskare en begränsad upplaga av högtalarmodeller som erbjöd bättre pris/prestandaförhållande än många konkurrenter. I hemlandet Frankrike visade det sig att dessa produkter snabbt fick fotfäste och var framgångsrika bland återförsäljare och den specialiserade fackpressen. Genom en krävande och strikt process i deras Frankrike-baserade fabrik och genom att hitta speciella underleverantörer kunde Advance år 1997 erbjuda marknaden vad är en nästan legendarisk högtalare i hemlandet idag; MA 11. Modellen tog sin plats på framsidan av magasinet "HiFi Magazine" med texten att ha hela marknadens bästa kvalitet/pris/prestanda-förhållande!

År 2002 var Advance redo att påbörja utvecklingen av högpresterande elektronik. Året efter lanserades den 2x180 Watt starka hybrid-förstärkaren MAP 307, som snabbt blev en stor framgång för firman.

När år 2005 närmade sig sitt slut hade Advance fyra förstärkare, en ny högtalarserie för hifi/hemmabio och den erkända MiP-stationen, som gör att man kan få ut högklassigt ljud från iPod´en.

År 2006 startade i samma fina anda då deras första CD-spelare kom ut på marknaden, MCD 203, som var konstruerad med ett rörbaserat utgångssteg och flera andra smarta funktioner som bidrog till att modellen blev positivt omdiskuterad.

Advance Acoustic ägs av FVS S.A, ett företag som grundades år 1981. Lokalerna ligger i en modern byggnad nära Paris, 2 mil sydöst från staden mellan två flygplatser. Organisationen med ca 30 anställda har ett gemensamt mål: förträfflighet, i alla led från utveckling till logistiken.
Länk till tillverkaren: http://www.advance-acoustic.com/

Advance Acoustic ACS-10

Fet analog XLR-signalkabel i längder upp till 6 meter
Pris: 1495:-
Läs mer...

Advance Acoustic ACS-25

Fet RCA-signalkabel i snygg finish.
Pris: 995:-
Läs mer...

Advance Acoustic ACS-30

75 Ohm coaxialkabel med OCC-kopparledare.
Pris: 795:-
Läs mer...

Advance Acoustic ACS-35

Snygg optisk digitalkabel med trippla isoleringslager.
Pris: 495:-
Läs mer...

Advance Acoustic ACS-97

Högklassiga spadkontakter.
Pris: 350:-
Läs mer...